Fletts’ vacatures

Met onze focus op gestapelde houtbouw gaat Fletts de (sociale) woningbouw verbazen. Met ons compleet ontwikkelde product bouwen we aan gezonde woonruimte die voor iedereen bereikbaar is. Zo willen we bijdragen aan het verkleinen van het woning- én het klimaatprobleem. Bovendien blijven we werken aan ons proces en aan ons product. Bouwen kan namelijk echt anders!

Om dat te kunnen doen, zoeken we (aankomend) vakmannen/ vakvrouwen als aanvulling op ons team:

Over Fletts:

In 2019 startten we met een overtuiging. Inmiddels zijn we al aardig bekend in de markt en binnenkort leveren we ons eerste project op; een hotel in Almere. Het volgende project realiseren we in Culemborg, waar we zestien complete appartementen bouwen. Meerdere serieus geïnteresseerden kloppen nu aan. Het is tijd om uit te bouwen! Daarom verwelkomen we graag enthousiaste, leergierige collega’s om ons als team en als bedrijf verder te ontwikkelen.

Over jou:

Jij houdt graag je kop fris, denkt mee en denkt vooruit. Krijg jij het vertrouwen, dan neem je je verantwoordelijkheid. Je pakt de vrijheid wanneer dat kan. Je bent ondernemend en houdt van samenwerken, want je waardeert ieders specialiteiten. Je bent open in je communicatie en je gaat ervoor om iets neer te zetten om trots op te zijn. Met elkaar. Datzelfde verwacht jij van je collega’s. Samen bouw je aan nieuwe mogelijkheden en nieuwe technieken. Natuurlijk horen daar ook ‘leermomenten’ bij.

www.fletts.nl
info@fletts.nl
085-0609330

Enthousiast?

Ben jij vanuit jouw vak overtuigd dat bouwen anders kan? Woon je in of in de omgeving van Harskamp en word je enthousiast van deze beschrijving? Lees dan meer over Fletts
via www.fletts.nl en neem contact op met Dennis van Lith: dvl@fletts.nl | 06-15516956.

Bouw met ons mee. Aan een optimaal product, een innovatief bedrijf en een mooie toekomst.