Vacature

Met onze compleet ontwikkelde appartementen van hout bouwt FLETTS® aan gezonde woonruimte die voor iedereen bereikbaar is. Als team zijn we trots op wat we doen en hoe we dat doen. Daarin waarderen we elkaars kwaliteiten. Aangezien de belangstelling voor ons product groeit, zoeken we een collega met talenten als:

 3D-tekenaar/werkvoorbereider

Jouw rol in het team

Ons bedrijf is jong en volop in ontwikkeling en ons team ontwikkelt mee. Onze projecten beginnen met engineering en eindigen met sleutelklaar opleveren. Dat betekent direct dat we zo vroeg mogelijk in het traject met onze opdrachtgever aan tafel zitten. Als 3D-tekenaar neem je het voortouw in deze fase en je spreekt tot ieders verbeelding met jouw 3D-tekenwerk.

Over jou als kandidaat

Je bent een enthousiaste, leergierige (aankomend) tekenaar. Deze eigenschappen helpen jou om snel te groeien in je functie. Bouwkundige basiskennis komt hierin zeker van pas en een cursus Tekla geeft je een vliegende start. Bovendien werkt er een ervaren Tekla-tekenaar naast je die je kan raadplegen. Ken je eenmaal de ins en outs van Fletts’ houtbouw? Dan kijk je breder en neem je initiatief. In goed overleg pak je ook werkvoorbereidings- en inkooptaken op. Zo vul je de ruimte die er is om te groeien. Samen met het team. Want houtbouw is ook jouw toekomst.

Enthousiast?

Wil je meer weten? Woon je in (de omgeving van) Harskamp? Lees dan meer over FLETTS® via www.fletts.nl. Ben je dan nog steeds geïnteresseerd? Neem contact op met Dennis van Lith: dvl@fletts.nl | 06-15516956. Bouw met ons mee. Aan een optimaal product, een innovatief bedrijf en een almaar ontwikkelend team.